ANTLAR iNŞAAT SEKTÖRDE HIZLA GELİŞİYOR

 

antlar-insaat-sektorde-hizla-gelisiyor

 

 



Antlar İnşaat başta konut, iş merkezi, alt yapı inşaatları olmak üzere inşaat, madencilik alanında faaliyet göstermektedir.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 00:55

 

 Yaklaşık 15 yıldır inşaat projelerinde kurumsal firmalara hizmet veren Antlar İnşaat, tamamını bünyesinde istihdam ettiği geniş ve uzman kadrosu ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, müşteri memnuniyeti ile örnek bir kurum olarak, değişime hızlı uyum sağlayıp başarılarını uzun vadeye taşımak hedefindedir.

Antlar İnşaat, şartlar ne olursa olsun, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet politikasıyla güven adresi olmaya devam etmektedir.

Gerçekleştirdiği projelerde yaşam kalitesini arttırmak ilkesinden hiçbir zaman ödün vermezken, çalışanlarının güvenliğini ve mutluluğunu her şeyin ötesinde gördü. İş sağlığı ve güvenliği kurallarını eksiksiz uygulamak her zaman övünç kaynağı oldu.

Evet, Antlar inşaat olarak fark yaratan, katma değer üreten işlere imza atabilmek için emek harcıyor, çok çalışıyor. Kurumsal itibarıyla, güven veren markasıyla, kalite anlayışı ve iş yapış biçimiyle sürdürülebilir bir geleceğe imza attığının bilincinde. Hedefleri hep büyük oldu ve zamanın ruhuyla paralel büyüyor, gelişiyor.

Antlar İnşaat sosyal sorumluluğunun farkında olup kalite devamlılığını sağlamak için inşaat sektöründe ki gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Gereken bütün yenilikleri projelerde tatbik edip kalite çıtasını ve katılan değerleri her geçen gün arttırmaktadır.

Antlar İnşaat çalışanları ile beraber daha güvenli, konforlu ve modern projelere imza atmak için özverili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Antlar İnşaat, Siirt-Şirvan-Madenköy’de bakır işletmeleri sahasında hafriyat işi yapmaktadır. Mevcut araçlarıyla bakır işletme ocağında bakır hammaddesi üzerindeki toprağı taşıyor, ayrıca çıkan bakır hammaddesini de Park Elektrik A.Ş.’nin işletme fabrikasına taşımaktadır.

Antlar İnşaat Siirt-Şirvan-Madenköy’de halı hazırda 13 ad. Mersedes Axsor 3340 Kamyon, 4 ad. Sumitomo marka Ekskavatör (Kazıcı ve Yükleyici ) iş makinesi, 2 ad. Delici iş makinası olan Atlas Rock ve de 1 ad. Loder lastikli iş makinesi mevcuttur.

Son olarak Antlar İnşaat Siirt-Şirvan-Madenköy’de;

7 Ekskavatör Operatörü

2 Atlas rock (delici) Operatörü,

2 Lastikli Loder Operatör,

30 Ağır Kamyon Şoförü,

2 Ateşçi (patlatmacı),

3 İş Makinesi Bakım Elemanı (yağlamacı),

2 Tumbacı (hophopçu),

2 Saha Formeni,

8 Kademe (tamirhane),

2 Aşçı,

2 Mutfak personeli.

3 İdare, Personeli olmak üzere toplamda 65 kişi istihdam etmektedir.

HABERİN DEVAMİ İÇİN....

www.siirttimes.com

 

HABERLERE GERİ DÖN