İş Adamı Nurettin Ant'ın Ramazan Ayı Mesajı

is-adami-nurettin-antin-ramazan-ayi-mesaji

 



Antlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Ant, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Haziran 2015 Perşembe 14:27

 

 Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Antlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Ant, Ramazan’ın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Nurettin Ant, barış ve kardeşlik vurgusu yaptığı mesajında, “Ramazan aslında bir çağrıdır, Ramazan Rabbimizin çağrısıdır. Ramazan bize dünyamızı barış yurduna çevirmek için gelir” ifadelerini kullandı.


Başkan Nurettin Ant, “Ramazan'ın hem milletimize, hem gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan alemi İslam’a huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Her sene Ramazan, ötelerden kutlu bir misafir olarak gelir bizlere ve bizlere Rabbimizin katından sayısız nimetler getirir. Bizlere rahmet, mağfiret getirir. Kardeşlik bağlarımızı yeniden inşa etmeye gelir Ramazan. Milletçe hoş geldin diyoruz. İyi ki geldi Ramazan, çünkü yorgun ve bitap düşen yüreklerimizin Ramazan'ın bize getireceği rahmete çok ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.

Barışın Allah’ın bir çağrısı olduğunu ifade eden Ant, “Allah'ın her çağrısı barışadır. İslam’ın her çağrısı barışadır. Allah bizi dünyamızı barış, selam yurdu yapalım diye gönderdi. Ama bugünlerde ve son yıllarda özellikle son günlerde Türkiye’nin sınırında yaşanan trajedileri hep birlikte acıyla izliyoruz. İnsanoğlunun barışı inşa etmek için geldiği dünyayı nasıl yaşanmaz hale getirdiğini hep birlikte acı acı izliyoruz. Ramazan bir çağrıdır. Rabbimizin bir çağrısıdır. Ramazan bizi barış yurduna davet etmek için gelir. Bize dünyamızı barış yurduna döndürmek için gelir. Dünyada iyilik yapanlara iyilik ve fazlası vardır. Fazlasını Allah kendisine bırakıyor. Ramazan bizi iyilerden kılmaya, bize iyilik getirmeye, iyiliği yeryüzünde egemen kılmamıza yardımcı olmaya gelir” diye konuştu.

Başkan Nurettin Ant, mesajını şu şekilde tamamladı:

“ İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan Ayı’nın, ilimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm Siirtli hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”


HABERİN DEVAMI İÇİN...

www.siirttimes.com

HABERLERE GERİ DÖN